Saturday, March 7, 2009

Picnic at Mengayau Beach..

Picnic at Mengayau Beach on the beautiful Sunday of 08th March, 2009...

Ada beberapa gambar utk korang tgk.. hehehe..

This time around I learn not to write long entry..


(hmm.. dzull amek gambar nie.. Hahaha.. Baywatch??)



(suka gambor nie... jgn komen ye)



(before budak dua org ni kena sumpahan Ursula untuk jadi mermaid Kudat dan Pitas)



(adik nabilah rancang nak tanam aku...mcm tak menjadi je..)



(teacher nabilah from Pitas and I.. Mcm artis plak nabilah nie..adoi)




(can you spot nabilah?? lawa kan beach dia? love this place so much...sungguh menenangkan otak yg telah keja keras di sekolah..)




(i dedicate this picture to my dear friend Nur Hafizah Mohd Faiz whom I am very sure will read this entry and she is going to be green with envy.. hahahahha ni la tip of borneo.. )



(hero of the day--UdaNG KaRa Paitan a.k.a Dzull Fairool Fahmi.. muahahahha)

harap maaf, sorang lagi kawan bernama Noor Azreen tidak ada dalam gambar ni sebab dia tak berapa sihat and did not follow us to the beach. untuk tatapan dia jugak.. kami kenang kamu dalam makanan kami, reen...wink...wink...

10 comments:

Fadhlah said...

cam nie la best..ble tgk2 gambo..hehehe

zruilseta said...

Untuk pengetahuan semua, semua photo telah di snap oleh udang kara paitan... =P

syenite said...

cheh! saje letak dua gmbar baywatch, mmg nk org komen kan? kan? hahah

pami wait, i took the fifth one la..heh ;p

nti susu sejuk plak, okeh?

Sir Matno said...

susu beli akt milimewa

hahaha...

sesungguhnya membazir itu kawan setan..

hahaha

Miss Xara said...

1: aku terselamat dan mmg itulah tujuannya (jaga kulit sblm jumpa bakal mak mertu)

2: aku leh bayangkan jessica alba berjalan beriringan ngan matno...serius!

3: susu tu dah jadi susu masam? uih

Sir Matno said...

Miss Xara,
hah! dah aktif kembali setelah aku paksa!

hmm...number satu alasan semata2 sebab nak tido kat dreamland!

hmm..number dua dia perasan dia mcm jessica alba.. adalah tang pipi tu..

hmm..number tiga.. tak.. susu tu ada lagi bakinya yg leh dibuat mandi utk pagi esok sebelum ke Banggi tercinta!

Miss Xara said...

aku jessica alba...matno...u dun have to *blush-blush*

muahahahahahahahahahaha

acid said...

mcm ni la...
baru ade semangat nak komen
hehe
pnjang2 sngt x larat nak bace,dahtu x tau la nak komen ape.
syok la korg eh...
jeles ni...

syenite said...

reen blushed?

wah wah!

comelnyeee~

hahah

Fieza said...

Wargghhh! I am beyond green! i'm turning sort of purplish.. UNFAIR!!
huhu~ at least all of u have each other and i'm happy that u guys get to be together and enjoying urselves too.. just wish i could join u.. once in a while pon okie..