Thursday, March 19, 2009

Call of Nature.. Muahahaha

Sorry for not updating my blog for sometime.. Been enjoying some time in Sandakan and Kundasang. Dear TEYLians and other friends, Kundasang is a better place for honeymoon (So, Fairuz, keep Cameron Highlands to yourself, huh!)



TEYL at Kundasang!!

At last, after lots of thinking and some havoc planning (of course it was all because of bloody Shoba Macintyre's nuthead, we managed to arrive at Kundasang safely)


(Aizu--he made it to Sabah, at last! Yanti, Mogana and I at Sepilok Jungle...)


(Aizu, Sarah and I.. What a view at the back! Fieza..You should have been here!!!)


(Hmm.. Kawan2 TEYL..)


(Wherever TEYLians go, this SIGN will always follow! ARGHHHHH)



(Aizu, Joon and I... )



(Manusia-manusia ini meninggalkan aku dan pergi enjoy di Beluran--aizu ckp dia di gunung kinabalu--MENGARUT)



(What a view! Fieza, you should have been here!)



( I dedicate this picture to all my blog viewers! hehehe)

6 comments:

zruilseta said...

Shoba ngan aizu kena pelangkung tak dgn sign board "SENYAP" tuh?

acid said...

rindu korg...

Fadhlah said...

nak ikot gak..

syenite said...

hoho april nanti pegi lagi ye?

Sir Matno said...

zruilseta,
mcm tak kena je.. tapi kami semua mdpt jelingan dan panahan mata yg amat tajam dari semua org di situ sebab org utan tu amat sensitif dgn bunyi bising!

acid,
we miss you too...

fadhlah,
meh, bulan 4 nak p lagik..

syenite,
yep, bulan 4 p lagik.. p poring gak.. kali ni tak sempat p poring..

Fieza said...

matnooo~ bln 8 ang xleh pi mana2.. ang kna bwk aku jgak cm ang bwk aizu.. huhu~ pah ngan wawa ada x kat semporna? aku dah start saving.. im sooo going.. seronoknya.. rindu nyer kat korg sume.. ='(