Friday, March 20, 2009

Snap... 1...2..3...

This time, I want to upload pics (and trying my level best to get the video uploaded) on all our candids and nonsenses back in sandakan and kundasang! Check it out.. Kalau TEYL bergabung, mcm ni la!


(TENGOK MUKA AIZU!!! abeh comel ah tu??)



(huhuhuhuhuhuh)



(interference!)



(Interference lagik!)



(banding bezakan buaya-"buaya" di atas..sekian terima kasih..hahahahaha)



(aku jumpa kawan2 Banggi aku yg telah di"mute"kan di Rainforest Discovery di Sandakan!)



( i seriously have never seen such a scence in Penang, but back in RANAU, yes, it does exist!)



(ini lah caranya TEYLians cross the road.. Bagi perhatian pada Naza dan tangannya! adoi)



(inilah caranya we pay respect to the war memorial in Kundasang!)



(pokok tu nak makan kami!)



(taknak komen apa-apa...)



(i like this pic the most)



(yanti belajar melompat!!yeay yeay)


(berjaya kah video yg aku upload??!)
(proses mengeluakan asap dari mulut!)

4 comments:

Miss Xara said...

matno...please la...pic yg akhir tu...please la...budget cute...pelase la *rolling eyes*

Fieza said...

OMGG!!!!! beshnyer.. so sad i didnt get to join u guys.. n whats with the 'asap' coming out of ur mouth... hehe.. heppie tgk ur pics n video.. put more! put more!

yanti said...

waah!!syoqnyer,orgnyer nnt baru upload sbb ada prob ngan broadband la plak..rindu r..
org ada tulis something utk kekawan yang g sesama ri tu.enjoy.
and noor,org takleh nak follow blog noor (as i said,ada prob) leh ker noor yang follow org nyer blog?
hehe,tq..
=*

yattt said...

yat and acid nak pegi sabah ye honeymoon nanti..!