Thursday, May 14, 2009

Waris Si Pendekar..




Kalau kawan-kawan ingat lagi Si Pendekar yang telah saya blog a few entries ago, hah, ni la anak nye... Oleh sebab I really really miss Pendekar so bloody much, so, I decided to name and brand this little puppy "Pendekar".

Huhuh...



Lani, dia ni kan, pandai dah.. Bila panggil je "Pendekar", dia akan lari mai kat umah kami.. So, kami pon akan bagi la sisa makanan yg ada ataupun roti at least..

Semoga dia ni panjang umur, murah rezeki dan tak bergaduh dgn adik beradik atau kawan2 lain dan mati!

p/s- yg dia ni Betina.. hahaha.. nak panggil pendekar gak, it makes me and other fellow teachers happy!

3 comments:

Hariry Ariffin said...

Mat nor,
Anjing ni reminds me of Mylo in The Mask. Rings a bell? Makhluk hijau yang super-duper crazy tu. Anjing dia sama macam ni!

sHaH said...

kinda sad when u blog about 'Pendekar'. I mean the previous one. It's probably just any other dog on the street but it's also God's creation. I'm touched by how much u adored that dog. (i wish i can bela one dog as my pet.. huhuhu..)

Sir Matno said...

Hariry,
Hmm.. Mylo in the mask? yeah.. huhuh.. tapi this one is not that crazy.. hehe.. thanks ya..

Shah,
hehe.. bela la sekor, jgn p pegang dah.. hehe.. kat banggi ni, no choice, you have to bela one, althoug you don't like it.. hehehhe