Friday, May 29, 2009

Alat-alat muzik buatan sendiri!

Cikgu Stanley (cikgu muzik) kat sekolah saya, telah mengarahkan murid2 sekolah kami untuk menghasilkan alatan muzik sendiri.. and here I produce their products..



Ada benda2 yg budak2 ni guna tak pernah saya terpikir.. almaklumlah saya bukan budak kampung.. most of the things they do excite me all the time.. kadang2 nyampah gak..



And yang ni really caught my attention.. Betul ke budak nie budak? Saya rasa atuk dia yg dok jual ketam kat kami yg buatkan utk dia.. hehehe..

3 comments:

Fadhlah said...

dasat2...ader lagi tak muzik pelik2...

Sir Matno said...

hmm.. setakat ni tu je yg ade aritu.. kalau ada lagi, pas cuti org upload lain k..

azfar khushairy said...

nak yang gitar tu bleh? haha lawa la