Friday, May 1, 2009

TEYL Cohort One KK Rendezvous..


(TEYL di KK makan2..)


(Makan2 di Sushi bersama Along..)


(Dzull and his plaited beard..)


(TEYL men..)


(Suga and I..)


(i watched the two movies.. Laughed out loud in both!!)

Byk lagi nak upload, tapi dah lapar ni.. kang syitah and dzull akan gantung aku mcm "chaba" dalam cerita Coming Soon.. daaaa.........

5 comments:

ninanabilah said...

sory la matno yerk x dapat join skali korang suma gather....korang x panggil pun mkn sushi skali..ktorang makan meggi cup ja kt bilik,huhuhu...

yanti said...

walaupon aku tak p kk tapi aku pon dah tengok xmen tu kat sandakan..
abisla plan kita nak negok muvie sama2..
huhu..syoqnya..
kem salam bakal pengantin! habaq kat dia jagn lompat sangat nnt sunburn susah..

syenite said...

you spoilt the horror effect tau!

tapi xpe, xla nightmare sgt. tringat chaba, leh gelak2 instead of takut ;p

dummie-dummie-dot-dolly said...

oit oit...mane tiket flight free ke sabah ni?
me maseh menanti nehhh....

zruilseta said...

ang penjahat.

ang gelak kat chaba.

ang memang nak kena korek mata kat chaba.