Friday, May 8, 2009

ABG FADHLAH!!!!!!! Tag lagi sekali, SIAP LAH!!!!

Relationship Tag (konon!!!)

1. State the date you have declared with your 1st couple
--♥ 13 february 2003!


2. Adekah anda akan terus berhubung dengan your bf/gf jika anda sudah clash?
--♥ yes.. tapi akan ambil masa yg sgt lama utk pulih kepada keadaan normal sebelum buleh berhubung semula!


3. Ape yang akan anda lakukan bile anda merindui bf/gf anda?
--♥ sms dia.. ckp rindu kat dia.. at times, reply dia mcm @#$%&* gak!


4. Adekah anda mempercayai bf/gf anda sratos pratos?
--♥ oh... tidak!

6. Adekah anda rase bf/gf anda seorang yang pandai memujuk
--♥ presently i am not in a relationship.. tapi yg lepas, yea, dia pandai pujuk!

7. Ape reaksi anda dan ape yang anda lakukan apabile kredit bf/gf anda dihabiskan untuk orang len?
--♥ lantak lah kat dia.. dia yg bayar kredit tu!


8. What are you going to do when your bestiest have a relationship wif your ex?
--♥ kalau saya dah pulih, ok.. takda masalah.. tapi kalau belum pulih, saya tetap akan sakit hati.. don't know why.. human nature kot!


9. Adekah anda akan menelefon bf/gf anda apabila dsuruh oleh bf/gf anda?
--♥ tgk jugak keadaan.. kalau saya dalam meeting ke, kelas ke, tak dapt la nak talipon on the spot..


10. Ape reaksi anda bile mendapat tahu bf/gf anda masih berhubung dengan ex mereka?
--♥ no problem with me.. tapi jgn sampai melampau2, kang jadi mcm lagu cinta tiga segi plak.. ahaks!!

11. nk tag :-
AKU PALING TAK SUKA TAG-MENGETAG NI! JADI AKU TAKNAK TAG SAPA2!!!!! ARGGGGHHHHH!!!

5 comments:

Fadhlah said...

org tag sebab ingat kat dia..takper..lepas nie taknak ingat Mtno dah!

Fadhlah said...

ai..mana music express nyer...klu dah buang cam mana nak buat balik dik oiiii

syenite said...

music express itu lagu hindi kah?
.
garangnye matno.........

yattt said...

jom sama2 bantai abg padlah!!!!MARI!!!kuikuikui

Fadhlah said...

jahatnyer batu api kat atas nie..