Monday, July 6, 2009

Update lagik!

Wah! Today, I feel like writing and updating and uploading pictures! almaklumlah, dah ada kat KK lame.. kang kena sepak dgn syitah sebab tak update blog (hehe.. jgn marah syitah)

Hmm.. Yes, sejak di kk, first time p main bowling adalah aritu.. hmm.. tak ingat la bila.. ni gambor nye..


(poyo gile eh.. dapat 96 pon nak blog!)

ada satu lagi gambar kat tempat letak kasut.. yg buat kami gelak memanjang..kasut sapa eh?


(tgk betul2 kasut tu.. aku dah bulatkan..)

Nie lah si empunya kasut..Gambar muka tidak diambil utk mengelakkan kes jatuh hati!


(mcm kenal je kan??!)

Sebelum p men bowling, kami jalan2.. Along try la mcm2 benda.. ni adalah buktinya..


(comey gak colour2 rantai tuh, along.. tak beli pon!)

Sebelum tu, makan2 dan minum2 kat Sugarbun cafe depan Summerlodge(ejaan dalam sms dgn dzull 'sameloj'), syitah tunjuk ubat dia.. gelak mampus aku.. tgkla seniri..


(untuk bengkak dalam tekak, kena isap ubat tuh! jgn pikir yg bukan2)

hikhikhikhik..

p/s- si empunya kasut tu ndak sudah guna kasutnya ke KK.. dia ada sudah kereta.. kasut tu digunanya waktu muda2..

10 comments:

zruilseta said...

babi lelama duk KK makan gaji bute... jeles giler nih...

woi, famousnya kasut aku tuh hahahah

Sir Matno said...

hahaha..

ala.. kadang2 kita perlukan break dari kerja.. so, this is my share!

Fadhlah said...

nak pinjam gak weiii

Sir Matno said...

nak pinjam ape, abg?

syenite said...

bukan kat gmbar tulih 2may ke? a day before syapik's birthday kan =]

word verification: noncen.
maknanye, satu sen pun xguna. haha.

Fadhlah said...

pinjam but tu la...meh la lawan boling..ada bran ka?

sHaH said...

abg, nape tak pakai kasut tu?
mesti abg nampak lagi macho..









i just realise about 1 thing, u look like datok K. siti nurhaliza punyer hubby..

Sir Matno said...

abg,
jgnlah.. nanti matno kalah teruk.. bukannya matno pandai main.. matno tak kesah kalau kalah, yg kesahnya kalau dgr abg gelak mcm pontianak nanti.. seram wei!! hehe

syenite,
SARCASTICnye!! thanks for telling me the date yg i have overlooked.

shah,
too much for a comment. thanks though. ye, datuk k tu ada darah mamak kot.. takpon abg matno yg ada kaitan sikit2 dgn dia..

syenite said...

datuk K?

hahah

seb baik x datuk KB..

;p

Silverleaf said...

wow...u guys rock!!...far from home but with friends everything would be fun....