Monday, July 6, 2009

Aku- Dulu dan Sekarang.. Ngehehehehe

Masa tadika dulu, mak aku ckp kalau tak belajar rajin2, takle graduate.. so, aku pon belajarlah rajin2.. and finally I graduated!



Pastu, aku pon belajar dan belajar dan belajar (eh.. aku nakal gak.. ada gak main2, lazer sana sini dgn mulut capoi aku ni..) aku dapat gak masuk Unibersiti.. Mak pak aku sgtlah bangga anak sulung depa dapat masuk U, siap depa wat kenduri woo.. terharu gak la aku.. pakcik2 aku siap top up untuk kenduri tu and depa wat kat umah tok aku.. huhuh.. aku rasa mcm raja je pada hari dibacakan doa selamat, my youngest paternal uncle a.k.a pak haji kat family kami letak aku tengah2 bulatan yg diorg buat utk bacaan yasin.. tersipu-sipu aku.. hehe.. pastu aku didoakan.. aku pon tawaf la utk salam semua makhluk yg ada dalam circle tu.. hikhik.. praktis utk majlis nikah yg ntah bila akan diadakan..

And on 18th october 2008, I finally graduated from UUM.. mak pak aku sgt la seronok..



Persamaan dan perbezaan dua-dua gambar?

5 comments:

zruilseta said...

perbezaan: gambar makin gelap

persamaan: dua2 tak hensem

hhahahahaha

p/s: i'm interneting from school!!!

Sir Matno said...

thanks Zruilseta!!!!

syenite said...

ensem skrng! hehe

20th october la wey...

sHaH said...

persamaan: maintain muka hindustan yang boleh menggamit rasa cinta gadis-gadis di Malaysia.

perbezaan: dulu takleh kawen lagik. skrg da leh kawen tapi takmo kawen.. ape kes?

(mati la aku kene hambat lagik!!!)

Sir Matno said...

Syenite,
hehe.. thank you.. jgn puji lebih2, nanti su marah.. haha.. nama baru utk suhaizal.. su.. hehehe..

Shah,
siap lah hang nanti.. aku rotan di pantat kau nanti!!