Saturday, June 27, 2009

Apa masalah hampa ni? Let me be what I want to be!

Dah berkali-kali aku cakap jangan tanya aku bila aku nak kahwin!
Dah aku tulis, cakap, maki, psiko, senyum, marah, sms, call, merajuk dan mcm2 mode and medium aku guna untuk sampaikan mesej aku tapi masih tak paham lagik!

Aku belum bersedia, as simple as that.

Ada pula yg bermulut celabaih (ala-ala Penang, owh, How I miss Penang so much!!) yg p kata " Sampai bila baru nak bersedia?"

A good question, though. And now, my good answer is "Until you shut the fuck Up!"

Opss.. dah termaki.. Owh, mcm tak kenal matno (dgn nada suara Rinda!)

Some pictures yg takde kena mengena dgn post aku ni.. mcm menciut hati aku, so aku upload.. Kalau terasa, mampoi p ah..









(untuk semua pembaca blog yg dah kawen... Salam perkahwinan dari saya..)

P/S- Tak tension pon.. Saje je letak post ni sebab lama dah tak update blog.. And satu lagi, isu no dah lama I was dealing and dwelling with.. So, sebab aku lupa nak tulis aritu, aku tulis la arini.. Angkat tangan kalau nak aku kawen cepat..

8 comments:

zruilseta said...

kena hav sex b4 marriage kot baru ang nak kawen kan, nak tiru idea aku kan....

pape pon, jodoh tu ada, cuma nak kena tunggu kita kaya dulu, mcm nabila ckp, org laki kena at least ada 40thousand dalam simpanan kann...

hahahha

kalo forced to get married, u'll end up marrying a bitch

Fatin Filzah said...

wah.. bagus jugak idea zul tu.. nak ikut la..

jodoh, ajal, maut semua tu kerja tuhan.

apepun, sy xnak tanya soalan2 yg awak xsuka tu..

cuma, mengharapkan awk bahagia bersama kebahagiaan yg dicari. ;)

Sir Matno said...

dzull,
thank you for the so seductive advice.

fatin filzah,
haha.. jgn ikut semua yg dzull cakap.. bahaya.. ala, tanye jela nak tanya apa.. my right to answer kan.. hehe..

thanks for reading

Fadhlah said...

wah..tol2..nak kawin mesti mau ada 50k oooo...
zuilseta:buat sex lu...tp takut lepas nie taknak kawin la pulak..yer la,ashik nak test ajer...hahaha

LiNda said...

~ salam ziarah ~
masuk melalui blog paklah.

eh eh dah kawen ke belum ?

jangan marah ekh....

sHaH said...

abg ni sensitif pasal hal ni..
ntah pape..

azfar khushairy said...

xmau ckp bnyk..
nak angkat tangan ja..

SasHa Lee said...

Alaa umo baru 25.. laki kawen lambt tak ape..

**yang penting berdoa supaya dapat jodoh yang baek2 n kumpul duit banyak2..Senang nak melamar..Hihihi..