Saturday, June 6, 2009

More marriages, More reunions!

Hola... been spending time attending wedding invitations around Penang, Kedah, Perlis and Perak.. Hmm.. Apologies to Kak Ani and a few other UUM friends whose wedding I could not be able to make a havoc..

Congrats Syitah & Suhaizal
Congrats Nabilah & Tarmizi
Congrats Adik & Syafiq
Congrats Kak Ani

And also cepat-cepatlah-hantar-kad-kahwin wishes to-

Yanti(dah bertunang)
Tina (dah dirisik)
Yati (dah dirisik)

Hmm.. yeah, one more.. Friends who are expecting babies..
CONGRATS to you-know-who-you-are!

Aku pulak?? Makin menyampah dan meluat dgn soalan yang berbaur mcm
"Bila nak makan nasi minyak ang?"- My answer, "Subaidah Restaurant dekat je.. P lah!"
"Tak jumpa calon lagi ka matno?"- My answer, "Yeah,duyung tak timbul lagik!!"
"Berubanlah aku tunggu ang kawen!"-My answer, "Dak eh,tunggu ang mampoi dulu!"

Well, to laugh out loud or to cry in ??! I choose to laugh out loud in my cries!

Pictures that I loved during the holidays!







9 comments:

syenite said...

nk gelak jap..ha ha ha ha.
.
okeh dah.
is that stella with short hair?
huhu miss her la!
and jannah too... ;(
fieza dah brtambah kurus jumpe aritu!
.
matno,
you handled the annoying questions well =]

azfar khushairy said...

Aku pulak?? Makin menyampah dan meluat dgn soalan yang berbaur mcm
"Bila nak makan nasi minyak ang?"- My answer, "Subaidah Restaurant dekat je.. P lah!"
"Tak jumpa calon lagi ka matno?"- My answer, "Yeah,duyung tak timbul lagik!!"
"Berubanlah aku tunggu ang kawen!"-My answer, "Dak eh,tunggu ang mampoi dulu!"

- suka la ayat2 ni, ayat2 cinta matnoq

dummie-dummie-dot-dolly said...

comey-comey nye pengantin..

Sir Matno said...

syenite,
hahaha.. dah abes bulan madu? heheh.. jumpa di airport nanti..
yeah, stella and jane..


Azfar,
suka?? hmm..

Dell,
hahaha.. nanti, when you get married pon comey gak.. huhuhuh

sHaH said...

bro, abg syafiq da kawen gak??
abg tak caye plak..
huhuhu..

Fatin Filzah said...

sir matno,
u said;

"I choose to laugh out loud in my cries!"

and.. what does it mean??
awk tertekan psl "PERKAHWINAN" ke?

it's nice reading ur blog.
sy asyik gelak je..
especially entry yg awk sound org jgn tanya psl kawen tu.

my sis pun cikgu jugak.
dia gelak2 masa sy baca kuat2 entry tu. ;)

awk klaka..

Sir Matno said...

fatin filzah,

"I choose to laugh out loud in my cries!"

hehe.. saje je letak ayat controversy.. anyway, tertekan sebab aritu dan arini banyak soalan pasal perkahwinan kepada saya.. sedih sebab takde calon.. tension sebab rasa mcm org tak suka tgk kita senang..

ayat my school teacher kalau ada org kacau dia ,
"kau ni memang tak senang tgk org senang.."

Sir Matno said...

fatin filzah,

"I choose to laugh out loud in my cries!"

hehe.. saje je letak ayat controversy.. anyway, tertekan sebab aritu dan arini banyak soalan pasal perkahwinan kepada saya.. sedih sebab takde calon.. tension sebab rasa mcm org tak suka tgk kita senang..

ayat my school teacher kalau ada org kacau dia ,
"kau ni memang tak senang tgk org senang.."

ninanabilah said...

matno...thanks for coming to my wedding at Kedah walaupun kt Malacca x dapat datang...so so so happy to see u and joon ming there....thanks a lot...tgk baju husband syitah n mizi,macam sama jerk,hehehe....nasib baju syitah ngan saya x sama,walaupun sama purple,hehehe...