Monday, April 20, 2009

HELP!!

Kawan2, abg fadhlah, abg zawal dan yg lain...

I need help please..

Ada tak sapa2 pernah buat or sedang buat or akan buat jadual waktu induk di sekolah?
leh tak kasi tau matno cane korang wat or if there is any template yg korang ada or guna utk wat timetable tuh?

Boss matno mintak matno try buat.. tapi dia pon taktau cane dia wat.. dia wat pakai word and then sort out satu2.. mcm susah je.. mcm tu ke caranya? pening la matno..

kalau ada apa2 bantuan yg anda leh salurkan, jgn malu2 nak email matno k..

matno_84@hotmail.com

thank you so much ok...
p/s- nanti bile jumpe matno belanja makan eh...


(ni gambar kelas tahun 6 saya.. saya guru kelas diorg.. lawa kan kelas? hehe.. saje je letak gambo nie.. kang acid dan abg fadhlah akan tanya takde gambar, susah nak paham)

5 comments:

Fadhlah said...

jadual waktu induk cam mana?susun jadual untuk semua cikgu ker?kan ader sopware dia?klu takder..kena la buat jadual sebesar manilakad cam zaman dulu2..buat petak melintang 29 waktu(ikut sekolah la)menegak lak susunan utk bilangan kelas..pastu masukkan satu persatu dalm kelas tu...cikgu pulak,kena tandakan dgn warna...senang sket nak kesan...

yanti said...

thulsy penah buat..cuba tanya dia..

Fadhlah said...

oh cik abg oik..lain kali dlm cbox tu taruk you punya url..senang sket org nak tolong.ada komen sket pasal jadual tu.(klu nak ble mintak tolong ngan akak tu,rasanya dia cikgu yang buat jadual waktu induk)..tgk la dlm cbox padlah tu yer...padlah mmg takder sopware tu..cara paling mudah,mcm abg cakap tu ler..buka jadual beso..guna kertas manilakad..klu cikgu lama2 dia tau la nak buat cam mana....leceh sket kerja nyer..tp klu dipikir..mudah jer.

Eyna's said...

Salam matnor...sorry komen kat sini..tak jumpa chat box utk akak membebel...heheh

Akak bukan guru jadual waktu...tapi pnah tengok member skolah lama dan ayah akak (sblum dia pencen) buat.

Now akak kat skolah baru..tak pasti depa masih guna program yg sama atau tak...program tu dlm MS Dos tak silapnya.

zruilseta said...

ko tak tanya ustaz haris aritu...
siap dia bwk kan laptop kat summerlodge...

dia guru jadual waktu...

dalam laptop dia tu ada template jadual waktu induk tuh...

hohohoho