Friday, January 2, 2009

Coming down and Going back...

Huhuhu..
Guess the title explains everything..
Nak balik Sabah dah.. Adoi!

Selamat bertugas kepada semua guru.. Yang baru nak mula kerjaya, selamat datang ke dunia perguruan yang sangat mencabar (not kidding, ada yang nak jadi gila bila pikir pasal keja ni..)

Pada yang dah berkhidmat, tabahkan diri dan kuatkan semangat. You are not alone(although you are in a deserted area where no mobile can reach you--ehem..ehem.. U Mobile pon takda gunanya..ahaks), we are going to have a stiff tough time to not only teach, but educate.

Maybe ada yang tak setuju dgn apa saya cakap, lantak korang lah!

What I know, at the end of the month, halal tak gaji saya?! tepuk dada, tanyalah Iman (tu pon kalau iman nak jawab, jgn aiman tak kesah yang jawab!)

End with something here-- Allah tak tengok kaya mana kita, allah tengok keikhlasan kita (that comprises in the taqwa company)..

P/s- pasni, if lama takda blog dari saya maksudnya, saya tak dapat online le..
heheh..

Happy New Year 1430 H and 2009!

3 comments:

zruilseta said...

RM 1 halal dgn RM 1 haram nilai nya sama je...

Sir Matno said...

zruilseta,
apa2 aje bah.
jgn lupa Allah mengawasi segala-galanya

Fieza said...

same ek? huhu~